Renkaanvaihtotyöt Siuntiossa

Alkaako renkaiden vaihtaminen olla ajankohtaista? Kaipaatko, että renkaiden vaihto sujuisi kerrankin ripeästi ja osaavien ammattilaisten käsissä? – Kirkkonummen Rengashuolto tarjoaa sinulle uudet renkaat ja vanteet alle asennettuina. Paikkaamme myös renkaita.

Kaikki renkaanvaihtotyöt sujuvat meiltä nopeasti ja ammattimaisesti. Renkaiden vaihtaminen on ollut osa työnkuvaamme jo usean vuoden ajan ja omaamme siitä vankan kokemuksen. Kirkkonummen Rengashuolto on luotettava täyden palvelun rengaskorjaamo joka myy, asentaa, vaihtaa ja tasapainottaa renkaat kaikille asiakkailleen asiantuntevasti.

Kun renkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Sesongit

Tyypillisimmin renkaanvaihtotyöt saadaan tehtyä puolen tunnin sisällä, sesonkiaikana ajanvarauksella voimme tehdä sen myös nopeammin. Meiltä saat kesä- ja talvirenkaat joka lähtöön kattavasta palveluvalikoimastamme.

Tasapainotukset

Renkaat joita ei ole asiantuntevasti tasapainotettu aiheuttavat tärinää, joka vaikuttaa ajamismukavuuteen. Tämä renkaiden tasapainottomuudesta johtuva tärinä voi aiheuttaa esimerkiksi renkaiden tarpeetonta, ennenaikaista kulumista, sekä vaikuttaa pitemmällä aikavälillä rasittavasti myös ajoneuvon jousitukseen liittyvissä mekanismeissa. Me tarjoamme sinulle kaikki tasapainotukset kätevästi yhdessä paikassa.

Rengastyöt ammattilaiselta

Meiltä saat kaikki rengastyöt suoraan alan kokeneelta ammattilaiselta. Kirkkonummen Rengashuolto palvelee sinua kattavasti tarjoten kaikki tarvitsemasi rengastyöt sovitussa aikataulussa ja huolella tehtynä. Me olemme rengasliike josta löydät kaiken tarvitsemasi, ota yhteyttä!